divendres, 15 de gener del 2010

¿Qué fue de los Morgan?



¿Qué fue de los Morgan?

14 de gener de 2010


Director: Marc Lawrence
Actors:
Hugh Grant, Sarah Jessica Parker,Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss, Michael Kelly, Vincenzo Amato, Sharon Wilkins,
Audra Blaser


Comèdia divertida i sense problemes. Vas a passar l'estona i a riure i surts bé i content.
Una parella de Manhattan, amb bona posició i destacats dins la seva immillorable feina, estan fent passos per la separació. Tot s'enreda quan, junts, presencien un assassinat i els han de protegir per por de l’assassí. Els envien a un racó perdut de Wyoming, en una caseta apartada del poble i amb la companyia del xèrif i la seva dona. El canvi de vida és radical. No poden dormir a la nit perquè hi ha massa silenci. Tot és diferent del seu adorat Manhattan.
Però com és una comèdia, i a més amb el Hugh Grant i la Sarah Jessica Parker, acaba tot molt bé i són feliços i mengen anissos!
Recomanable després d'haver vist i llegit moltes coses serioses. De tant en tant va bé riure amb una comèdia sobretot si els actors són bons com aquests.
Si vols trobar-hi lliçons morals també els hi pots trobar. Però aquesta vegada no he tingut ganes de buscar-les ni de comentar-les. És una comèdia i el que pretèn és que riguis

1 comentari:

Evocacions ha dit...

La vaig veure dissabte. Passes una bona estona, la veritat. Grant és força bon actor; em resulta creïble en els papers que fa. Què difícil és fer bones comèdies en el món que vivim!