dissabte, 29 d’octubre del 2011

Espaguetis amb cloïsses


Espaguetis amb cloïsses

29 d'octubre de 2011


Avui han vingut els germans a dinar a casa. Teníem pendent el formatge de Pag  i el vi Malvazija que vam portar de Croàcia. He fet també musclos al vapor, menjar típic de Croàcia i a més els espaguetis amb cloïsses. No els havia fet mai i han sortit molt bons. Per això us paso la recepta -de la Isabel del peix-.
Poseu molta ceba tallada molt fina a la cassola amb oli i deixeu-la fer una bona estona a foc baix. Afegiu-hi després una picada d'all, julivert, bitxo picant i vi blanc i deixeu-ho coure una mica més. S'hi posen els cloïsses i amb la cassola tapada espereu que s'obrin. Mentre, bulliu els espaguetis, els escorreu i els afegiu a la cassola i remeneu bé. Es serveix ben calent.
Ha tingut molt èxit, tant això com el formatge. Però el formatge és més difícil d'anar a buscar...
Bon profit!