dissabte, 9 de juny del 2012

Kedada solidària


Kedada solidària de Tricotar en Públic al Carrer


Kedada del Dia Mundial de Tricotar en Públic al Carrer.
Aquest any celebrem a Barcelona el dia Mundial de Tricotar en Públic al Carrer. Cada any es celebra a tot el món i nosaltres començarem enguany. La idea és que la gent vegi com és de divertit fer punt de mitja.
La Kedada que fem nosaltres serà solidària ja que els beneficis que s'obtinguin seran per condicionar un pis pels Sense Sostre; ajudarem a la Fundació Arrels que fa ja molts anys que es dediquen als sense sostre. Hem d'aconseguir recollir 3.176,00€. L'aportació és de 10,00€ per persona i hem d'aportar un quadrat fet a mitja per anar guarnint una caseta de cartró que ens recordi a on aniran a parar aquests diners. I amb aquests quadrets la idea és fer-ne mantes.

Jo hi he anat i ho he trobat molt curiós i divertit. Si rient i parlant i trobant amigues de fa anys que creies perdudes per aquests móns de Déu ajudes a una causa justa i bona, què més vols? La Montse, la Lurdes i la seva mare, la Maria Dolors, la Rosamari... i d'altres que ni reconeixia de tants anys que no les veia; i ens hem trobat fent punt solidari! Queia un sol de justícia i repartien barrets; hi havia cadires per seure i molt bon ambient.
He vist i he estat parlant amb en Salvador Busquets, director d'Arrels, i a la Maite Fandos, Regidora de l'Ajuntament de Barcelona i Presidenta de la Comissió d'Educació, Cultura i Benestar. 
Començo a enyorar Arrels. Després d'haver-hi estat de voluntària una colla d'anys ara ja fa temps que no hi vaig, però crec que el fet d'haver estat voluntària d'Arrels "imprimeix caràcter". I potser ja comença a ser hora de tornar-hi... Sense deixar, però, el Club de l'Agulla que, amb la Maria José al capdavant, inquieta i compromesa, m'ha donat bones estones i m'ha fet descobrir que m'agrada cosir!
Espero tornar-hi l'any vinent!