dimecres, 19 de desembre del 2012

Acord de Govern

Acord Artur Mas-Oriol Jonqueres
CiU-Esquerra Republicana

19 de desembre de 2012


Ja era hora! Som molt els qui esperàvem aquest acord. El pacte entre les dues formacions s'havia de donar ja fa anys però els personatges que figuraven en els partits no eren els idonis per tenir-hi un mínim de confiança i entesa. Amb Oriol Jonqueres se'ns va obrir el cor a l'esperança i el desig i l'anhel s'han fet realitat. 
Ara els tocarà una lluita ferotge i dura. Dura ja és lògic, però ferotge no ho és i és culpa dels qui manen a algun partit que no tenen ni idea de qui som ni de què volem, ni com tractar els temes importants i decisius. 
De moment es necessita que els partits catalans facin pinya o, com a mínim, que no posin pals a les rodes als desitjos de la majoria. I això serà força difícil.  Necessitem que la gent de les empreses, els directius, els treballadors, que els joves emprenedors, que la societat en ple de Catalunya ajudi en aquest procés. No es lluitarà amb armes sinó amb paciència i fermesa. I això és més difícil encara. No volem confrontacions, som gent pacífica; però ens punxaran per tot arreu. Tenim també l'esperança, quasi podríem dir la certesa, que Europa  ens escoltarà i ens entendrà, i en conseqüència, ens ajudarà. 
Gracies als dos partits per arribar a un acord i compteu amb nosaltres, amb la majoria de catalans que us farem costat a les verdes i a les madures. 
Endavant!!!

Òmnium Cultural La Selva diu: Els contes infantils acostumen a tenir un final feliç i alliçonador tot i les bruixes i tota mena de malvats. Des d'avui mateix comencem una aventura amb tots el ingredients d'un conte infantil: monstres, ogres, llops ferotges, fades padrines i protagonistes innocents. Segur que el final tindrem el millor desenllaç possible: serem un nou estat d'Europa.

2 comentaris:

sweetpach ha dit...

Hola,

Estem totalment d'acord hem el que dius hem aquesta entrada, nosaltres tambe ens fa molt faliç aquest pacte, ara a treballar tots.

Bones festes. Raquel i Neus

Marta ha dit...

El President ho tindrà molt difícil. Lamentablement la unió de partits que volem, no pinta gens bé, i a Espanya els ogres ja comencen a bramar. Ens esperen temps complicats amb els "franctiradors"!