diumenge, 9 de desembre del 2012

Dinar de Nadal amb la Lola


Dinar de Nadal a casa la Lola

9 de desembre de 2012

Ja és més que un costum; és una tradició. S'acosta Nadal i la Lola ens recorda que ens espera a casa seva per a celebrar un dinar de Nadal. Som la colla de sempre només que aquest any fallen tres persones. El Josep Maria i la Maite per malaltia i la Dolors perquè ha de ser repòs. Pensem molt en ells i els trobem a faltar però creiem que hem de seguir reunint-nos i celebrant el nostre petit Nadal junts, amb un record profund i sentit, ple de carinyo, pels qui s'han hagut de quedar a casa.
La Lola es pren la feinada de sempre, amb la taula molt ben parada i aquest any amb un capó que ja anticipa els dinars dels dies assenyalats. Com de costum ens té preparada la felicitació de Nadal, aquest any parlant del ase del pessebre que el Papa ens diu que "no és segur que fos a l'establia..."
Ens ho passem bé, l'ambient és de plena confiança, ens coneixem força i podem parlar i expressar-nos de la manera més natural i tal com som.
A última hora fem la recollida de diners per Abló Pkédé, la nostra petita ONG, i així donem un petit impuls al projecte en curs, beques pels nois de l'ètnia Bassari, perquè puguin seguir els seus estudis.
Gràcies, Lola, i fins a l'any que ve!