divendres, 14 de desembre del 2012

El Gato Negro


El Gato Negro
Administració de loteria
Pelai 40


Ahir, dia 13,  El Gato Negro va complir 100 anys. És tota una fita per a l'administració ja que 100 anys són moltes temporades, molts dies i molta feina. I molta il·lusió. Tota la que hi posen el Teo i la Maria Clara, sobretot la Maria Clara, que ara, a punt de jubilar-se té una melangia interior, una pena, que no pot dissimular. 
Com cada any tenim un número de la loteria de Nadal. A veure si hi ha sort i podem repartir alegria a diferents llocs!
La sort aquest any la porta El Gato Negro! Ja podeu córrer a comprar-ne!
El dibuixant Juanjo Sáez els ha preparat un joc de postals que no em resisteixo a posar-les totes al blog, amb una mica de la història de El Gato Negro. 










V











PER MOLTS ANYS I QUE SEGUIU REPARTINT BONA SORT AMB LA MATEIXA IL·LUSIÓ QUE EL PRIMER DIA!

5 comentaris:

Teo i Maria Clara ha dit...

Moltes gràcies per publicar una entrada al teu bloc per el centenari del GATO NEGRO, esperem correspondre donant algun premi

Maripepa Brustenga ha dit...

M'encantaria que corresponguéssiu d'aquesta manera!

Anònim ha dit...

Maripepa: per què no t'emportes les guixetes de l'"entranyable" loteria del número 40 de Pelai a la porteria d'on vius? Te l'emportes, i amb aquesta, el bloqueig del vestíbul i de l'entrada. Ja veuràs quina il·lusió tan gran et farà no poder entrar ni sortir de casa teva, col·lapsada cada dia, vuit hores, durant molts mesos a l'any!!
Un "negoci" que no "produeix" res, molt lucratiu per al Teo i la Maria Clara, i que sobretot afavoreix un estat que retalla sous i serveis i apuja impostos. Tu t'emociones amb l'11 de setembre, però regales diners a l'estat espanyol jugant a la loteria!

Anònim ha dit...

Maripepa: per què no t'emportes a casa teva El Gato Negro? Ja veuràs quina il·lusió tan gran et farà trobar la teva porteria i el teu vestíbul col·lapsats de gent que no et deixa sortir ni entrar!! Si tant t'agrada jugar a fer ric l'estat espanyol, endu-te aquests amics entranyables i que s'hi quedin cent anys, a la teva porteria!

Maripepa Brustenga ha dit...

Hola Anònim! No sé si sou un o dos els qui heu escrit. Comprenc i entenc que deu ser una molèstia gran tenir per Nadal i altres festes les cues davant de casa. Per nosaltres, veure cues per la loteria cada any ens sembla una cosa tradicional, i naturalment les cues a nosaltres no ens fan nosa...
Negoci lucratiu abans sí, ara, no ho sé. Però el fet de complir cent anys ho trobo bonic per celebrar-ho. Que els diners van a Madrid ja ho sé, igual que tots els nostres impostos i tot el que poden arreplegar! Tenim l'esperança que aviat sigui Loteria Nacional de Catalunya!
Tot i que reconec la molèstia de la guixeta de la loteria jo tinc un "xino" sota de casa, peruans, marroquís i tot el que vulguis. I tampoc no m'agrada...
Paciència i a poc a poc anem construint país!