dimecres, 26 de desembre del 2012

Nadal a casa el Maurici




25 de desembre de 2012














Ahir vam estar a la Missa del Pollet a Casp. Amb set néts i els seus pares. Quin goig feien els set nens a primera fila, contestant les preguntes del mossèn i la Berta recitant un poema de Nadal! Som molt afortunats i només podia donar gràcies! Per a mi el moment més especial del Nadal és la missa del Gall. Últimament hi anàvem sols. Sembla que tornem a començar a anar acompanyats, no només dels fills, com quan eren petits, sinó amb les seves famílies i això és un goig immens!
I avui, dinar de Nadal a casa el Maurici i la Sílvia. Han treballat de debò  la casa feia molt goig amb el pessebre i l'arbre, el dinar molt bo i la companyia magnífica. Tenim uns fills i joves que són una meravella! I dels nens no cal dir res... Són el nostre orgull!
I el que vull explicar és un detall que tenen ells cada any que trobo molt encertat i que aquest any ha estat molt bonic i treballat. Entre ells es fan regals de l'arbre; cadascú en fa un per tots els membres de la família. I són sis! 

El Sergi  amb nou anys ha fet un còmic per cadascú  a base de fer ell mateix les fotos i els diàlegs i amb una petita ajuda del pare ho ha passat a power point. Ja veureu el resultat. Aquest nen és un amant dels còmics i ja no és el primer que escriu ell. El Roger, amb set anys, ha fet el joc dels Tres en Ratlla per la resta de la família. Amb tires de paper de colors  amb una bosseta enganxada per les fitxes... una meravella! La Júlia, amb 4 anys, ha demanat ajuda  a la mare per fer braçalets de fusta pels pares i clauers amb un xiulet i fusta pels germans. Són molt originals i si els venguessin en una botiga tindrien l'èxit assegurat. I el Jordi petit, amb un any i mig, ha necessitat la col·laboració dels pares per fer galetes de Nadal, boníssimes, que ens hem menjat entre tots! La Sílvia aquest matí a les 7 acabava de posar el nom amb punt de creu als tovallons de tots i el Maurici imprimia una versió del gangham style amb la foto de cada nen. Són regals que els fan il·lusió i treballats per ells. Una bona idea! 
Aquí us deixo els còmics...