dijous, 27 de desembre del 2012

Sant Esteve





Sant Esteve

26 de desembre de 2012

Sant Esteve és el Nadal a casa. És el dia en què es reunim a casa amb tots els fills i néts. Soroll, gatzara, corredisses pels passadissos,  poemes dalt la cadira o sobre la taula, i moltes, moltes nadales. Sovint repetides, però és igual. Cada nen en canta i recita un munt!
I tenen regals en el mitjó del Pare Nadal, que pengem a l'arbre com si fos un gran tió.


A la tarda van venir germans i nebots amb els fills i va seguir la cantada de nadales i el seguit de poemes. No va poder venir tothom però esperem que l'any que ve fem el ple! És la manera que d'un any a altre els cosins es vegin i el fills dels cosins es reconeguin...
Aquest any el regal pels fills ha estat entrades per anar a veure "Incendis" al Romea. I l'únic dia en què quedaven entrades era el 26. A contracor, perquè marxaven més d'hora, vam agafar entrades; com a compensació, i perquè el regal ja s'ho portava, ens vam quedar amb els nou néts a dormir a casa. Va ser molt divertit  Tota la nit va haver-hi canvi de llits, entrades a la nostra habitació amb notícies d'un o altre... Poc dormir però una satisfacció increïble! 
Tenim nou néts maquíssims i molt carinyosos. Ho repetirem! 




1 comentari:

L'Espolsada llibres ha dit...

Quin goig! Aquests paquets els reconec :)
Incendis, brillant, el millor que he vist en teatre en molt temps.