dilluns, 30 de setembre del 2013

Balears surt al carrer



Balears surt al carrer
29 de setembre de 2013












Bravo per Ses Illes!!!
Una vegada més la societat civil s'ha posat al davant de les reivindicacions per aconseguir una major dignitat per al seu país.
Balears sempre l'havia vist més castellanitzada. M'ha sorprès agradablement veure les noves generacions enfrontar-se directament a les lleis injustes imposades per governs que l'únic que busquen és que desaparegui la gran riquesa d'aquest país.
Les Balears tenen una llarga història, una literatura meravellosa i una llengua dolça i pròpia per defensar.
I ho fan els mestres i els pares. Junts. I els mestres deixen de cobrar uns diners que en aquest moment són més justos i necessaris que mai. Però aquí aflora la solidaritat de la majoria silenciosa, la que diuen que s'està a casa i que no participa en manifestacions. Aquí tothom va posant diners perquè els mestres puguin seguir exigint una educació pública, digna i en mallorquí.
Ha arribat l'hora de les persones anònimes? Crec que sí i això és bo. Els polítics no són déus ni intocables. I hauran d'acabar cedint a les legítimes aspiracions de pares i mestres que, de comú acord, surten al carrer multitudinàriament i s'agraeixen mútuament l'ajut que es donen els uns al altres.
Enhorabona, força i endavant! Catalunya també està amb vosaltres i n'estem orgullosos.
 
Onada verda