dissabte, 25 de gener del 2014

¿Qué hacemos con Maisy?


¿Qué hacemos con Maisy?


Cinema Bosque

25 de gener de 2014


Directors: Scott McGehee i David Siegel
Actors: Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgàrd, Onata Aprile, Joanna Vanderham



Molt bona! La Maisie, molt ben representada per la Onata Aprile, nena que segons m'ha semblat llegir encara no té els 9 anys, és filla d'una parella amb problemes; ella és cantant de rock i sovint se'n va de gira i el pare és marxant d'art i viatja molt i sempre té el telèfon enganxat a l'orella. es discuteixen molt i la Maisie n'és conscient i present. I té 6 anys. La deixen molt amb la cangur, una noia jove molt carinyosa. Però arriba el moment que els pares es separen i la Maisie ha de viure 10 dies amb cada un d'ells. El pare es casa amb la cangur i la mare, per despit, es casa amb un noi molt jove de la colla del rock. I arriba el moment en què la nena passa més temps amb la cangur i el marit de la mare que amb els pares. I s'hi troba bé. La nena passa per totes les circumstàncies que pots esperar: la mare o el pare no arriben a l'hora a buscar-la; la deixen a casa o a la feina de la parella jove sense saber si hi són...
La pel·lícula ens vol mostrar com uns pares que tot i estimar la nena posen per davant la seva feina i el seu ego i la nena ha de trobar el carinyo i la companyia fora de la família. 
Però el millor de la pel·lícula no és el tema en sí mateix; són les cares d'aquesta nena. És impressionant com sap captar cada situació i només amb la cara i l'actitud, el posat, ens pot transmetre tot el que pensa i el que li passa. Serà una gran actriu si segueix així! 
No us la perdeu, encara que només sigui per veure la nena!