divendres, 14 de febrer del 2014

Agost


Agost

Cinema Boliche

13 de febrer de 2014


Director: John Wells
Actors: Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor. Chris Cooper, Abigail Breslin, Benedict Cumberbatch, Juliette Lewis, Margo martindale, Dermot Mulroney, Sam Shepard, Misty Upham, Julianne Nicholson



La família Weston viu en una gran casa als afores de Pawhuska, a Oklahoma. Actualment només hi viuen els pares amb una noia índia que els cuida. Ella està malalta de càncer i és addicta a les pastilles. Un dia el pare desapareix i les tres filles tornen a casa per esbrinar on és el pare i ajudar la mare. Però les relacions no són gens bones, mai ho han estat,  i la mare amaga alguna cosa...
Adaptació de l'obra de teatre "Agost" que va tenir un èxit extraordinari i que ens va fer gaudir del bon teatre amb una Anna Lizaran que sempre recordarem. 
La Meryl Streep està molt bé, perfecte!, en el seu paper, molt diferent de l'Anna Lizaran però això ni li treu gens de mèrit. La pel·lícula és molt bona però l'obra de teatre durava més de quatre hores i se't feia curta! 
Val la pena, però, que els qui no van veure l'obra de teatre vagin a veure  la pel·lícula; i també els que ja l'han vista. És una bona obra i això, últimament, no es prodiga massa.