diumenge, 9 de març del 2014

Tom Sawyer detectiu


Tom Sawyer detectiu
Musical


Jove Teatre Regina

9 de març de 2014



Dramatúrgia i Direcció: Miquel Agell
Música. Marc Sambola
Lletres de les cançons: Lídia Linuesa
Actors: Marc Andurell, Marc Udina, Xavi Duch, Belén Alonso, Ferran Castells


Vam decidir anar al teatre amb els néts mitjans. Eren cinc i ens va semblar que aquest musical els podia agradar. 


Les històries de Tom Sawyer i de Huckleberry Finn, de Mark Twain, mereixen ser conegudes pels infants d'ara. I penso que després de veure aquesta obra potser voldran agafar el llibre i començar a llegir les aventures d'aquests personatges.  
El musical està molt ben muntat i entenedor pels nens. Crec que els més petits de 6 anys no devien entendre gaire coses però només el moviment i les cançons ja els podia agradar. 
Tom Sawyer es compra un pack de detectiu i el vol provar. Van a casa la tia Sally i allà es troben amb un mort, un robatori i una desaparició. Gràcies a les diligències dels dos nens tot es resoldrà de manera positiva. 


Les cançons són encomanadisses i al sortir els vam comprar el CD perquè ja anaven mig cantant-les. 
Hauríem de reconèixer més aquests teatres i aquests actors que es dediquen als més petits. Fan obres bones, les treballen perquè els nens les puguin entendre i de mica en mica van formant futurs addictes al teatre! 
Llàstima que a la porta del teatre el Jaume va ensopegar i va caure i el tenim enguixat amb una fissura a la ròtula. Esperem que aviat pugui tornar a fer la seva vida normal, que consisteix a no parar quiet ni un moment!