divendres, 12 de febrer del 2016

Infàmia



Infàmia
de Pere Riera


Teatre La Villarroel

11 de febrer de 2016

Direcció: Pere Riera
Actors: Emma Vilarasau, Jordi Boixaderas, Anna Moliner, Francesc Ferrer

Una de les decisions més importants de la vida és la tria de la professió. Què fa que vulguis dedicar-te a viure la vida d'uns personatges determinats? I què fa que l'espectador vulgui seure en una butaca i deixar-se enganyar pels actors i el que diuen? 
Una parella jove està assajant sota el mestratge d'una gran actriu  que s'ha retirat després d'un revés a la seva vida. La jove es vol presentar a un casting per fer d'Ofèlia. Però l'actriu només fa que cridar-li i renyar-la, no troba res ben fet i la noia està cada cop més nerviosa i vulnerable. 
Un dia a mitja sessió arriba un amic de l'actriu, també actor, i sense pretendre-ho comença a alliçonar a la parella a la seva manera. 
I res més. Aneu a veure-la i riureu i us arribarà endins i reflexionareu i acabareu aplaudint com bojos perquè només el plaer de veure l'Emma Vilarasau i el Jordi Boixaderas ja s'ho val. I estan ben acompanyats per l'Anna Moliner i en Francesc Ferrer, aquest últim no el recordo de cap obra. Però treballen tots molt bé i l'obra és bona.