divendres, 13 de maig del 2016

Temps de flors a a Girona





Temps de flors a a Girona

12 de maig de 2016



Teníem poques hores però les hem aprofitades força bé. Girona en temps de flor és digne d'anar-hi cada any i ja feia un parell d'anys que no hi havíem pogut anar. 
Vam aparcar el cotxe a la Devesa, lloc privilegiat on es respira pau, bellesa, equilibri, silenci... 



















i vam entrar a la ciutat per un dels ponts des d'on es poden contemplar les cases de colors sobre l'Onyar que a mi m'agraden molt.  


Vam fer un recorregut per Sant Félix, la Catedral,


els carrers de la ciutat adornats amb flors,


Diputació


els patis d'unes cases que més que mirar les flors les miraves a elles, cases antigues, amb finestres amb ferros forjats, amb rajoles o pintures, amb fonts... llocs on segur que a l'estiu dóna gust passar-hi l'estona de calor. 



Aquest any hem vist molta decoració simbòlica. No hem pogut fer el recorregut de la muralla que és on diuen que hi ha més flors.



Havent dinat hem fet cap als soterranis de la Catedral que aquest any era el primer que els obrien al públic. Decoració molt original i impactant tot i que no he arribat a saber què significava. 



Anàvem massa de pressa, però els núvols començaven a omplir el cel de Girona i vam córrer cap al cotxe, ja amb paraigües. I de tornada vam trobar una pedregada que no deixava veure ni el cotxe de davant! 


Però valia la pena! L'any que ve intentarem anar-hi amb més tranquil·litat i així poder veure-ho tot. I un dia anar a Girona simplement per plaer de passejar-te pels carrers  i viure l'ambient especial que es respira en aquesta bonica ciutat.