dissabte, 25 de febrer del 2017

L'Espolsada 10 anys


L'Espolsada 10 anys

Les Franqueses del Vallès



La llibreria de l'Espolsada, amb la Fe al capdavant, ha complert els 10 anys! Que una llibreria en un petit poble tingui la vida que té aquesta és tot un èxit. I es deu a la manera de fer i de ser de la Fe, persona amb una vocació de llibretera fora de mida, lectora voraç, que t'aconsella, t'ajuda a triar els llibres per a tu i per a tota la família. Poques vegades no ho ha encertat! 
Ens vam conèixer a través d'aquest blog. Un dia em va comentar que llegíem els mateixos llibres, que tenia una llibreria i per què no hi anava un dia. Ho vaig fer i ja m'hi he quedat. Tinc llibretera de capçalera! Un luxe! 
Ho ha volgut celebrar voltada de tots els que hi anem, de molta, molta gent dels clubs de lectura, dels que hi anem a comprar, dels autors, editors, amics, familiars... i del seu petit ajudant que corria per allà content com un gínjol!
Fe, per molts anys! Que segueixis amb aquesta empenta i il·lusió, que puguem seguir demanat-te l'opinió de cada llibre que volem llegir!
No estàs sola; molts llibreters joves comencen ara a fer el que tu ja fa 10 anys que fas. Entre vosaltres no hi ha competència sinó amistat. I això és bonic. I no estàs sola perquè tots nosaltres estem al teu costat. Et necessitem! I sabem que no ens fallaràs...
Moltes felicitats!